TIMMERWERK, NIEUWBOUW OF VERBOUW, WIJ VERZORGEN HET!
Interrenova heeft een ruime ervaring met het vervaardigen van maatwerk oplossingen voor particulieren, bedrijven en architecten met veel aandacht voor detail. Door nauw samen te werken met professionals die we kennen en vertrouwen, kunnen we ook grotere projecten probleemloos aan.

U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk, of het nu gaat om een balie of een compleet winkelinterieur, binnen en buitenhuis, met onze creativiteit, vakkundigheid, ervaring en motivatie + materialenkennis is dit geen enkel probleem.
Project foto rechts: Timmerwerk radiatoren & kozijnen


WAT ONZE OGEN ZIEN, MAKEN ONZE HANDEN
Heeft u misschien plannen voor een nieuwe aanbouw? Uw verbouw of nieuwbouw is bij ons in goede handen. Van interieur, (af) timmerwerk tot van het verbouwen van uw badkamer, toilet, keuken of tot complete verzorging en begeleiding van uw nieuwbouw bent u bij Interrenova aan het goede adres.

We zijn trots op wat we doen en maken en dat stralen we graag uit. Door onze ouderwetse vakkundige aanpak gecombineerd met onze creativiteit, leveren wij perfect timmerwerk.

Door een vakkundige aanpak en een gedetailleerde voorbereiding worden teleurstellingen en vertragingen voorkomen. Wij vertalen uw wensen naar een perfect eindresultaat dat voldoet aan alle wensen en eisen. Project foto rechts: complete verbouwing van wanden, ramen en een trapconstructie.


HOUTEN CONSTRUCTIES VOOR IN UW TUIN
Wij leveren ook houten contstructie op maat. Tuinhuis, houten carport, houten garage, houten poort of schutting, dan bent u bij Interrenova op het juiste adres.


Houten constructie kunnen in diverse kleuren worden geleverd en wij verzorgen ook plaatsing van de constructie. Tevens is er ook een mogelijkheid om de constructies
zelf te plaatsen, als dit gewenst is.

Wij gebruiken geimpregneerd maar niet geschaafd vurenhout, daarom zijn onze prijzen de laagste en zeer voordelig.Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon 06 - 41 73 95 66 of via ons contactformulier.