TEGELWERK IN BADKAMER, TOILET OF KEUKEN
Voor veel mensen is de badkamer een belangrijke ruimte in het huis. Het is de plek bij uitstek om je te verfrissen, verzorgen, ontspannen en verwennen. Ook al heeft u weinig ruimte, met een slimme indeling kan de badkamer toch voldoen aan al uw wensen.

Naast de badkamer zijn ook de keuken en het toilet snel opgeknapt wanneer u nieuwe tegels heeft laten plaatsen. Interrenova kan uw badkamer, keuken of toilet professioneel opknappen, verbouwen en inrichten.

Snel, vakkundig, schoon en opgeruimd, dat is bij ons het devies. De verbouwing of renovatie kan variëren van eenvoudig nieuw tegelwerk tot een compleet nieuwe badkamer, keuken of toilet.Project foto rechts: Tegelwerk gehele badkamer - douche


ADVIES OP MAAT, OOK VOOR DE SANITAIR MATERIALEN
Interrenova levert kwalitatief tegelwerk voor verschillende doeleinden. Voor alle situaties heeft u veel keuzemogelijkheden, want naast het soort tegel kunt u ook kiezen om de tegels op een normale manier aan te laten leggen of te kiezen voor tegelwerk met een patroon.

U heeft de keuze uit een groot assortiment aan tegelwerk bij Interrenova. Aangezien wij nauw samenwerken met leveranciers, kunt u ook rekenen op een scherpe prijs. Zo kunt u kiezen voor leisteen, marmer of andere soorten natuursteen. De verschillende soorten tegels hebben allen een eigen stijl en uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke uitstraling, natuurlijke look of ga voor modern en kies voor een van onze design tegels.

Wij bieden u een perspectief op de laatste nieuwe trends en geven advies, als dit nodig is bij de inrichting. Wij verzorgen de complete transformatie van de oude naar de nieuwe staat.


Project foto rechts: complete verbouwing van badkamer en douche


RENOVEREN TEGELWERK
Bij renovatie verwijderen wij de oude tegels vakkundig, waarna de vloer en muren van de badkamer door onze stukadoors een nieuwe afwerklaag krijgen. Daardoor is het mogelijk om kort na het verwijderen van de oude tegels te kiezen voor nieuw tegelwerk van de vloer en muren.


Klik hier voor de foto's van onze afgeleverde PROJECTEN

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon 06 - 41 73 95 66 of via ons contactformulier.