HET SCHILDERWERK VAN INTERRENOVA

Interrenova heeft een ruime ervaring met het schilderen binnen en buitenshuis.

Schilderwerk geeft uw huis een mooie uitstraling en beschermt materiaal tegen slijtage. Goed schilderwerk is dus belangrijk voor het uiterlijk en het onderhoud van uw huis.

Wij bieden u schilderwerk in de meest brede zin van het woord. Wij verzorgen binnen- en buitenschilderwerk, Of het groot werk betreft, of dat wij de kwast als een penseel moeten hanteren. Voor schilderwerk uitgevoerd tot in perfectie bent u bij Interrenova aan het juiste adres.


Project foto rechts: Schilderwerk frame voor verwarming

DAT ZIT GOED IN DE VERF

Wij leveren:

Binnen en buiten, achterstallig of regulier: we geven uw pand graag de uitstraling die het verdient. Voordat we aan de slag gaan, inventariseren we wat er moet gebeuren. Is sprake van achterstallig onderhoud, waardoor het hout is beschadigd? Moeten oude verflagen worden afgekrabd? Zijn de kitzomen of stopverfvullingen nog in orde? Het zijn allemaal zaken die we op voorhand onderzoeken om u een passende offerte te maken.


Project foto rechts: Schilderwerk trap


BESCHERMING VOOR UW HOUTWERK

Het is ook de bescherming van uw hout- en muurwerk. Voor gevelkozijnen geldt dat het buitenschilderwerk voor een groot deel afhankelijk is van het binnenschilderwerk.
Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden.


Voor informatie betreft de schilderwerkzaamheden en de schilderslak of beits, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon 06 - 41 73 95 66 of via ons contactformulier.

Project foto rechts: Buitenwerk pand