GLAS SERVICE - ISOLATIE GLAS
Onder isolerend glas vallen alle soorten glas die beter isoleren dan enkel glas. Isolerend glas bestaat uit twee, soms drie, glasplaten met daartussen een ruimte, de zogeheten spouw. Tegenwoordig wordt in plaats van gewoon dubbel glas vaak glas gebruikt met dubbel of drievoudig hoog rendementglas (HR++ en HR+++).

Alle soorten isolerend glas:
Gewoon dubbel glas
HR glas
HR+ glas
HR++ glas.
HR+++ glas (drievoudig glas)
Voorzetramen
Monumentenglas

Isolatie is beter door argon en coating. In de spouw tussen de glasplaten van gewoon dubbel glas zit droge lucht. Tussen de glasplaten van HR++ en HR+++ (en het meeste HR+) glas zit een edelgas, meestal argon.


MINDER ENERGIEVERBRUIK EN OPTIMAAL COMFORT
Edelgassen isoleren beter dan droge lucht. Voor woningen adviseren wij minimaal HR++ isolatieglas toe te passen is op dit moment het meest toegepste glas in de woning en utiliteitstbouw. HR++ is dubbel glas met een extra coating en een Argon gasvulling.
Met minder energieverbruik toch een optimaal comfort biedt. De HR++ dubbele beglazing werd speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden en u volop
van het daglicht te laten genieten. HR++ isolatieglas isoleert 5 x beter dan enkel glas en
2 á 3 maal beter dan een traditionele dubbel glas. Deze beglazing bereikt probleemloos een U-waarde van 1,1 W/(m2.K). HR++ isolatieglas.
Standaard leveren wij isolatieglas HR++
1.binnen floatglas
2.extra coating
3.argon gas
4.buiten floatglas
5.droogmiddel
6.elastische en waterdichte voeg

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon 06 - 41 73 95 66 of via ons contactformulier.