ELECTRISCHE INSTALLATIES - GECERTIFICEERD
Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring, met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, Interrenova zorgt voor een veilige aanleg van uw electrische installaties.

Electrische installaties en apparaten zijn thuis en in het bedrijfsleven niet meer weg te denken. Maar het gebruiken van electrische energie is niet helemaal zonder gevaar. Veelvuldig vinden branden hun oorzaak in de electrische installatie of de aangesloten electrische apparaten. Daarom laat uw electrische installaties aansluiten door een vakman.

Naast onze persoonlijke adviezen, staan wij bekend om onze uitstekende servicediensten. Als het gaat om storingen van CV-installaties, lekkages, of electrastoringen deze behandelen wij altijd met voorrang. Voor alle installaties in en rondom uw woning of bedrijfspand staan wij voor u klaar.

Project foto rechts: Checken van electrische installatie


WIJ WERKEN VOLGENS DE NORM NEN 1010 - 3140 EN HET BOUWBESLUIT
Interrenova werkt volgens de toegestane installatiemethoden en installatiesystemen, aderdoorsnedes ect. volgens de NEN 1010 en het bouwbesluit en NEN 3140 regelt het onderhoud en veiligheid van de installatie.

ELECTISCHE INSTALLATIES VOOR WONINGEN:
- Groepenkasten.
- Beschermingsleidingen.
- Beveiligen van eindgroepen.
- Aardschakelaars - lichtinstallaties
- Aansluitpunten voor verlichting en contactdozen
- Veiligheidscomponenten
- Aanleg data en telefooninstallaties
- Meterkasten en verdeelinrichtingen
- Onderhoud en reparaties
- Maatwerk

Project foto rechts: Bedrijfs meterkast installatie met de complete bedrading


WILT U ADVIES, BEL ONS GERUST!
Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op na oplevering van het project. U kunt ook vertrouwen op onze onderhoud- en serviceafdeling. 


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon 06 - 41 73 95 66 of via ons contactformulier.